Jerry van Staveren

Verkoop expert & Business coach

Gespecialiseerd in:

  • Verkoop
  • (Online) Resultaat
  • Strategie

Jerry van Staveren (Amsterdam 1981) is de Business Coach, Online Strateeg & VERKOOP EXPERT van The Next Level Media.

Al op vroege leeftijd ontdekte hij zijn passie voor verkoop & coaching en heeft hij jaren gewerkt voor de grootste Nederlandse bedrijven & ondernemers. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Reed Business, Kenwood, Metro & Eelco de Boer.

In zijn eigen business begeleid hij ondernemers om meer resultaat, omzet en vrijheid uit hun onderneming te halen. Dit doet hij door 4 pijlers te optimaliseren, namelijk Verkoop, Marketing & Strategie.

Naast zijn coaching deelt hij zijn expertise in lezingen en workshops door heel het land, voor o.a. de Hogeschool van Amsterdam, Comsave & verschillende Business Clubs.

Jerry in cijfers

Website bezoekers per maand

views op zijn YouTube kanaal

Blogs & Gastblogs gepubliceerd

Bakken koffie gedronken

Mijn opdrachtgevers

Referenties

Ik ervaar Jerry als gestructureerd en deskundig. Wat hem onderscheidt is consistentie, structuur en goede opvolging. Hij is enthousiast, geeft zijn klanten een goed gevoel, houdt echt van zijn vak en is altijd op zoek naar ontwikkeling hierin. Aan Jerry heb je een stabiele factor en een “omzetverhoger” voor je bedrijf

Eelco de Boer

Eigenaar, Winst.nl

Als ik iemand een business coach zou aanbevelen, zou dat zonder twijfel Jerry zijn. Wat Jerry zo bijzonder maakt is dat hij als een van de weinigen aan andere ondernemers kan uitleggen waar ze de fout in gaan en hoe ze dat op een slimme wijze kunnen aanpassen en verbeteren. Ik sta steeds weer te kijken van hoe de opdrachtgevers van Jerry met dezelfde, of zelfs minder inspanning, veel betere resultaten behalen. What a talent!

Peter Post

Eigenaar, Copyart

Het gewenste resultaat is vanaf maand één bereikt en de doelstellingen die we nu voor ogen hebben gaan ook de goeie richting uit. Ik wordt geholpen op alle mogelijk vlakken en krijg altijd snel feedback. Top kwaliteit als ondernemer!

Ken Creemers

Eigenaar , Cr33mers architectuur

Jerry in de media

Terug naar de experts

terug

© 2016 Next level media